Kontakt oss - Lucrece – Lucrece / Inci Skin Care AS
English - USNorwegian
Meny

Kontakt oss

Vi er så begeistret for resultatene våre kunder får med våre produkter at vi har fornøyd garanti. Hvis du ikke er helt fornøyd med noen av våre profesjonelle hudpleieprodukter, vennligst kontakt oss på lucrece@lucrece.eu. Vennligst oppgi kontaktinformasjon (e-post og telefonnummer), og vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Er du ikke fornøyd med varen du har kjøpt, kan du innen 30 dager bytte til et annet produkt til samme pris. Med vår 100% fornøyd garanti, kan du være helt sikker på at du får riktig produkt til ditt bruk.Våre selgere er tilstede for å hjelpe deg å velge riktig produkter for din hudpleie. Denne garantien gjelder i inntil 30 dager etter at varen er kjøpt.

Noen av våre produkter har eksfolierende virkning og kan medføre rødhet og/eller flassing ved bruk. Dette er en effekt av produktet og viser at døde hudceller fjernes og lar nye og friske hudceller komme til overflaten.

Dersom dette skulle oppstå anbefaler vi å redusere bruken av produktet til 1-2 ganger per uke. Etter rødheten/flassingen har avtatt kan du fint gå tilbake til daglig bruk.

Kontaktinformasjon

E-mail: lucrece@lucrece.eu

Følg med på vårt nyhetsbrev

Følg med på vårt nyhetsbrev

E-POST FORNAVN ETTERNAVN